Hulpstuk voor gevel- en glasreiniging

Gevels en glazen oppervlakken kunnen optimaal en aan hoge druk worden schoongemaakt met het hulpstuk voor gevel en glasreiniging. Bijzonder efficiënt in combinatie met de Kärcher telescopische spuitlans.

Een gelijkmatige en uiterst efficiënte reiniging: de vier hogedruksproeiers verwijderen hardnekkig vuil van verschillende oppervlakken. Afhankelijk van de toepassing , kan het verwisselbare frame snel en eenvoudig worden vervangen. Het frame met borstels voor de reinigng van gevels en muren beschermt de gebruiker tegen opspattend water en kan ook zachtjes langsheen het oppervlak worden bewogen. Voor de reiniging van glazen oppervlakken, zoals veranda's, is het frame met microvezel pad, die is bevestigd door middel van klittenband, ideaal. De schurende vezels ondersteunen de verwijdering van het vuil en garanderen een zachte reiniging van de oppervlakken.

Kenmerken en voordelen
 Hulpstuk voor gevel- en glasreiniging: Verwisselbaar frame
Verwisselbaar frame
 Hulpstuk voor gevel- en glasreiniging: Vier hogedruksproeiers
Vier hogedruksproeiers
 Hulpstuk voor gevel- en glasreiniging: Scharnier tusseen de cover en het frame
Scharnier tusseen de cover en het frame
Afneembare, uitwasbare microvezel pad
Specificaties

Technische gegevens

Vezelsamenstelling textiel 70 % Polyester; 30 % Polyamid
Gewicht (kg) 0,6
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,9
Afmetingen (l x b x h) (mm) 194 x 338 x 160
Videos
Toepassingen
  • Gevels van huizen
  • Veranda's
  • Vensterruiten
Onderdelen Hulpstuk voor gevel- en glasreiniging

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.