WV Evolution verlengsteel Set

Ook hoge vensters moeiteloos reinigen: met de telescopische verlengset voor de Window Vac en Vibrapad. Uitschuifbaar van 0,6 tot 1,5 meter.

Hoge ramen, dakramen en slecht bereikbare gladde oppervlakken kunt u nu heel comfortabel reinigen zonder op een ladder te klimmen. Met de telescopische verlengset voor de Window Vac en de Vibrapad maakt u alle ramen moeiteloos schoon. De set bestaat uit 2 telescoopstangen, waarvan één met flexibel scharnier waarop de Window Vac kan worden bevestigd, en één inwasser met microvezeldoek. Met de set krijgt u tot 1,5 meter extra reikwijdte. Ook kleinere personen kunnen zo in woonkamers, badkamers en veranda's tot ongeveer 3,5 meter hoogte moeiteloos schoonmaken.

Kenmerken en voordelen
Hoger gelegen ramen kunnen gemakkelijk worden bereikt
Telescopische lans
Compatibel met alle Window Vacs en Vibrapad
Specificaties

Technische gegevens

Hoeveelheid (Stuk(s)) 1
Gewicht (kg) 0,9
Gewicht (incl. doos) (kg) 1,1
Afmetingen (l x b x h) (mm) 150 x 250 x 1170
Videos
Toepassingen
  • Hoge ramen
  • Veranda's
Onderdelen WV Evolution verlengsteel Set

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.