Draagsysteem

Comfortabel en universeel draagframe voor het verminderen van de vereiste draagkracht bij het werken met telescooplansen, tuingereedschap en hogedruklansen.

Werken zonder grote inspanningen en een verhoogde productiviteit: het universele draagframe bestaat uit een gedempt harnas dat comfortabel op de rug wordt gedragen met een veerbalancer en een karabijnhaak voor het vastzetten van werktuigen en gereedschap. Het draagsysteem brengt het gewicht van telescooplansen, hogedruklansen of tuingereedschap over op het hele bovenlichaam van de bediener, zodat de noodzakelijke houdkracht in de armen tot bijna nul wordt gereduceerd. De veerbalancer met intrekbare en uitschuifbare staalkabel zorgt ervoor dat de krachtoverdracht flexibel wordt aangepast aan de gewenste houdpositie.

Kenmerken en voordelen
 Draagsysteem: Maximale ergonomie
Maximale ergonomie
Brengt het volledige gewicht van het gereedschap en de werktuigen over op het bovenlichaam van de bediener. Moeiteloze op en neergaande bewegingen dankzij de ondersteuning van de veerstabilisator. Vermindert de vereiste houdkracht in de armen tot bijna nul.
 Draagsysteem: Veelzijdig gebruik
Veelzijdig gebruik
Kan gecombineerd worden met telescopische lansen, tuingereedschap en hogedruklansen.
 Draagsysteem: Handige rugzak voor transport
Handige rugzak voor transport
Handig transport en veilige opberging.
Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 6,4
Videos
Toepassingen
  • Voor vermoeidheidsvrij werken bij het reinigen van gevels met telescopische lansen
  • Voor comfortabele werkactiviteiten met alle soorten tuingereedschap
  • Voor een energiesparende hogedrukreiniging met hogedruklansen