Telescooplans TL 10 H

Een reikwijdte tot 10 m : de hybride telescooplans TL 10 H. Gemaakt uit een koolstof-glasvezelmix en geschikt voor een multfunctioneel gebruik. Eenvoudig in- en uitschuiven dankzij de snelsluitingen.

Multifunctionele, hybride telescooplans TL 10 H met een uniek antiverdraaisysteem voor nog veiliger en ergonomischer werken. De lengte kan worden uitgebreid tot 10 meter, waardoor een probleemloze reiniging met osmosewater mogelijk wordt van ramen, gevel of zonnepanelen. De lans is geschikt voor reinigingstaken onder lage druk met wasborstels en onder hoge druk met de overeenkomstige adapters. Zelfs stofzuigtoepassingen zijn mogelijk. Gemaakt uit een speciale koolstof-glasvezelmix, is de TL 10 H zeer stijf en toch licht. In combinatie met de draaibare basis, waaraan ook een draagriem kan worden bevestigd, de snelsluitingen voor het eenvoudig in- en uitschuiven van de lans, evenals de gereedschapsloze en individueel instelbare klemkracht, biedt het de gebruiker een maximaal werkcomfort.

Kenmerken en voordelen
 Telescooplans TL 10 H: Multifunctioneel gebruik
Multifunctioneel gebruik
Voor de reiniging van ramen, gevels en zonnepanelen met osmosewater. Voor een hoge- of lagedrukreiniging met wasborstels
 Telescooplans TL 10 H: Maximale ergonomie
Maximale ergonomie
Anti-sraaivergrendeling van de lansen voor veilig en ergonomisch werken. Snelsluitingen om de lansklemmen snel en eenvoudig los te maken De draaibare voet zorgt voor eenvoudig en ergonomisch werken.
 Telescooplans TL 10 H: Zeer gebruiksvriendelijk
Zeer gebruiksvriendelijk
Instelling van de klemkracht aan de snelsluitingen zonder gereedschap. Met klemhaken om de waterslang buiten de lans te geleiden. Basis met haken voor het bevestigen van de riem en het draagframe.
Maximale veiligheid
  • Haptische en visuele uittrekbare stopper voorkomt onbedoelde demontage.
  • Niet-elektrisch geleidend basiselement van de lans.
Specificaties

Technische gegevens

Lengte van de telescopische buis (m) 2,2 - 10
Temperatuur watertoevoer (°C) max. 60
Elements 7
Aansluitdraad M 18
Gewicht (incl. doos) (kg) 9,5

Uitvoering

  • Vacuuming
  • Tool less clamp force adjustment
  • Anti-Spin
Videos
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Toepassingen
  • Perfect voor de reiniging van ramen, gevels en zonnepanelen.
  • Hiermee kan u ook op grote hoogtes stofzuigen.
Toebehoren