Kortvezel microvezel klittenbandmop, 40 cm

Kortvezelige microvezel klittenbandmop met klittenbandsluiting voor het in één stap afnemen van gladde en licht gestructureerde harde vloeren. Geschikt voor de spuitmethode en voorgeconditioneerde toepassingen.

De microvezel klittenbandmop is speciaal ontwikkeld voor reinigingstoepassingen in hygiënegevoelige ruimtes, zoals zorginstellingen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over een handige klittenbandsluiting voor eenvoudige bevestiging aan en verwijdering van de mophouder. Dankzij de korte vezelstructuur is de mop ideaal voor het reinigen van gladde en licht gestructureerde harde vloeren. De fijne microvezels van de klittenbandmop bieden niet alleen uitgebalanceerde, moeiteloze glijeigenschappen, maar ook een uitstekende opname van vocht en dus ook van vuil en stof. De bredere randen aan de zijkanten van de kortvezelmop verwijderen los vuil betrouwbaar uit hoeken en gaten. De 40 centimeter brede mophoes kan zowel voor de spuitmethode als voor gepreconditioneerde toepassingen worden gebruikt.

Specificaties

Technische gegevens

Programma ADVANCED
Vloertype: Harde vloeren / Veerkrachtige vloeren
Bodemgesteldheid Glad en licht gestructureerd
Mate van vervuiling Laag tot gemiddeld
Soort textiel Herbruikbaar textiel
Werkbreedte (cm) 40
Textiel fixatie Klittenband
Materiaal 85% PET / 15% PA
Textiel materiaal Microvezel
Productiemethode: Poolstof (reinigingslaag)
Textielstructuur Lus stapel
Wastemperatuur (°C) max. 90
Wasadvies (°C) 60
Droger temperatuur (°C) max. 60
wasprogramma's* Ongev. 250
Hoeveelheid (Stuk(s)) 1
Verpakkingseenheid (Stuk(s)) 25
Gewicht per product / gewicht per m² (g/g/m²) 95 / 440
Afmetingen (l x b) (cm) 46 x 14,5

*Bij inachtneming of gebruik van de aanbevolen temperaturen en wasmiddelen. Daarnaast kan het gebruik van een droger, zeker bij hogere temperaturen, de levensduur aanzienlijk verkorten

Videos
Toepassingen
  • Vloer - nat reinigen
Reinigingsmiddel