Roestvrij stalen injectorkit voor HD 6/15C

Ideaal voor de hogedrukreiniger HD 6/15 C, de roestvrij stalen injector zorgt voor een precieze dosering van de reinigingsmiddelen en het schuim. Met aanzuigslang en vacuüm-filter.

Deze roestvrij stalen injector werd speciaal ontwikkeld voor de hogedrukreiniger HD 6/15 C. Geschikt voor toepassingen met zowel reinigingsmiddelen als schuim - voor een precieze dosering van het reinigingsmiddel via 10 verschillende inserts. (Gelieve de bedieningsinstructies te raadplegen voor de doseerhoeveelheden per insert). De injector past direct op de hogedrukuitlaat van de machine. Dankzij de injector kan u werken aan een werkdruk tot 300 bar en een watertemperatuur van 95°C. De roestvrij stalen injector wordt geleverd als een set met een aanzuigslang van 1,2 meter en een vacuüm-filter.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,8
Onderdelen Roestvrij stalen injectorkit voor HD 6/15C

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.