Roestvrij stalen injectorkit voor HD 7/18-4M/HDS 8/18-4C

De roestvrij stalen injector voor de hogeddrukreinigers HD 7/18-4 M en HDS 8/18-4 C voor een precieze dosering van de reinigingsmiddelen via 10 verschillende inserts.

De roestvrij stalen injector past direct op de hogedrukuitlaat van de hogedrukreinigers HD 7/18-4 M en HDS 8/18-4 C. Hiermee kan u werken aan een werkdruk tot 300 bar en een watertemperatuur van 95°C. De injector is geschikt voor toepassingen met reinigingsmiddelen en schuim en garandeert een precieze dosering van het reinigingsmiddel via 10 verschillende inserts. (Gelieve de gebruiksinstructies te raadplegen voor de doseerhoeveelheden). De injector wordt geleverd als een set met een aanzuigslang van 1,2 meter en een vacuüm-filter.

Specificaties

Technische gegevens

Aansluitdraad M22 x 1,5
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,9
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Onderdelen Roestvrij stalen injectorkit voor HD 7/18-4M/HDS 8/18-4C

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.