Openbare werken

Goede kansen op succes. Opleiding vormt de belangrijkste grondstof voor de toekomst. De kwaliteit van opleiding bepaalt steeds meer het concurrentievermogen en de algemene welstand van gemeenschap en individu. Met het oog hierop wordt aanzienlijk geïnvesteerd in onderwijsinstellingen en de uitvoering ervan. Deze investeringen en een positieve leeromgeving waarborgen, lukt uitsluitend door een continue zorg en gebruikmaking van professionele reinigingstechniek. Het Kärcher systeem biedt overtuigende oplossingen voor alle reinigingstaken in openbare onderwijsinstellingen: perfect op elkaar afgestemde apparaten, toebehoren en reinigingsmiddelen. Zeer krachtig, efficiënt en rendabel dankzij innovatieve techniek, een zuinig verbruik en beproefde duurzaamheid.

Openbare werken

Het talent om met weinig veel te bereiken.

Het ligt in de natuur van mensen om met minimale inspanning het maximale te willen bereiken. Dat is simpelweg streven naar efficiëntie. Hoe efficiënt reinigingstechniek er tegenwoordig kan uitzien, dat tonen de Kärcher Professional-apparaten in hun antracietkleurige uitvoering. Deze fraaie apparaatkleur staat symbool voor een generatie reinigingsapparaten met bijzondere talenten. Voor hygiëne in openbare ruimten, vloeren en in ruimten met slechts één oversteekplaats. Voor eenvoudige verplaatsingen ook via trappen. En voor weer direct begaanbare oppervlakken.


Openbare werken

Snel onderhouden tapijten

Wanneer er geen lange droogtijd of tijd voor basisreiniging van tapijten is: het Kärcher systeem uit CV 60/2 en iCapsol RM 768 voor een veilige intensieve reiniging met snelle droging en begaanbaarheid.

Openbare werken

Voelt zich thuis in grote ontvangstruimtes

Effectief tegen straatvuil, gebruiksvriendelijk, snelle droging, gering waterverbruik. De Kärcher B 60 W serie met Intelligent Key en het geavanceerde bedieningsconcept EASY Operation biedt een ongekende veiligheid en bescherming aan gebruiker, machine en werkruimte. Voor een optimaal energieverbruik kan de aanligdruk van de borstelkop in vijf niveaus op de betreffende eisen worden ingesteld.

Openbare werken

Stil is slim

Met een geluidsniveau van slechts 59 db (A) is de T 15/1 de stilste in zijn klasse en is hij ideaal voor geluidsgevoelige zones. Tegelijkertijd is de T 15/1 uiterst efficiënt en reinigt hij zeer intensief.


Onze producten voor openbare ruimten

Ruimte voor heldere gedachten.

Een stimulerende leeromgeving is belangrijk voor leraar en leerling. Want stof of straatvuil zijn niet vruchtbaar voor nieuwe ideeën. En talenten ontplooien zich beter in een prettige omgeving. Om klaslokalen, werkkamers, collegezalen en andere druk bezochte ruimten steeds schoon en verzorgd te houden, zijn de professionele reinigingsoplossingen van wereldmarktleider Kärcher ideaal. Van kleine apparaten tot all-in-one maatoplossingen, met professionele advisering, training en service.


Openbare werken

Zonder gebruik van kabels. Flexibel. Snel.

De krachtige rugzuiger BV 5/1 garandeert dankzij accubediening een kabelloos, onbeperkt gebruik in de kleinste ruimten en een groot draagcomfort dankzij de schoudergordel en lendensteun.

Openbare werken

Krachtig. Volhardend. Wendbaar.

De BD 50/40 RS maakt een capaciteit op een groot aantal vierkante meters binnen een minimaal tijdsbestek bij gelijkblijvende reinigingsresultaten mogelijk. Hierbij is een acculading voor een normaal verontreinigd oppervlak tot 2.500 vierkante meter. De slanke BD 50/40 RS past met een breedte van max. 705 mm probleemloos in de smalste gangen.

Openbare werken

Het snelle apparaat voor tussendoor

De kabelloze EB 30/1 Li-Ion is een zeer stille elektrische bezem voor snelle en discrete reiniging tussendoor. Met ­Li-Ion-technologie en extra lange acculooptijd: 60 minuten op tapijt en maximaal 80 minuten op harde ondergronden. Met de meegeleverde snellader BC 1/1.8 en de verwisselbare accu kan er nagenoeg onbeperkt worden gewerkt.

Openbare werken

Centraal. Optimaal.

De eenschijfsmachines BDS 43/180 C Adv met centraal boven de motorbehuizing aangebrachte tank (optioneel) vinden gretig aftrek voor dagelijks gebruik: het centraal aangebrachte zwaartepunt zorgt voor extra aanligdruk waarbij minder kracht hoeft te worden uitgeoefend. De tank met vulstandindicatie is direct toegankelijk, kan in luttele seconden van de handgreep worden verwijderd en aan de waterkraan worden bijgevuld. Twee stevige, ovale aluminium stangen met brede, ergonomische handgreep maken een ideale krachtuitoefening en perfecte balans mogelijk, zonder vermoeid te raken.


Onze producten voor werkruimten, collegezalen en klaslokalen

Taak: hygiëne. Oplossing: efficiënt.

Over hygiëne valt niet te twisten: het is er of het is er niet. Objecten zoals sporthallen, kleedlokalen en zwembaden bevatten de meest uiteenlopende, kritieke ruimten met uiteenlopend hoge eisen aan hygiëne. Natte ruimten, voegen en grote oppervlakken. Voor elke taak zijn reinigingsoplossingen nodig die overtuigen: doordat ze snel werken, goed reinigen en weinig energie verbruiken. De professionele tankvolumes en het spaarzame verbruik van water en reinigingsmiddelen maken langere gebruiksperiodes zonder onderbrekingen door bijvullen mogelijk.


Openbare werken

Geavanceerde schuimsystemen

Voor een efficiënte reiniging en desinfectie heeft Kärcher speciale schuimsystemen ontwikkeld. Easy Foam Set: de standaardoplossing voor het produceren van schuim. Te gebruiken op alle HD- en HDS-apparaten van Kärcher. Inno Foam Set: dubbele straalbuis met schuimsproeier en overschakeling naar hogedruk voor het produceren van lang aanhechtend reinigings- en desinfectieschuim.

Openbare werken

Wanneer het hoofd beslist

De BDP 51/180 C Adv en Spray-Cleaner vormen de tijdsbesparende oplossing voor verwijdering van loopsporen en aanvulling van lagen. Met name op grote oppervlakken zorgt het ergonomisch ideale en gebruiksvriendelijke 2-stangs apparaat voor werken zonder vermoeid te raken.

Openbare werken

Reinigen met stoom

Tijd is geld – dat geldt met name in de industriële reiniging. De DE 4002 beschikt over een geraffineerd vulsysteem en gebruiksgemak dat hem tot een zeer rendabel apparaat maakt. De DE 4002 verwijdert kalk en vuillagen zeer efficiënt en snel.

Openbare werken

Zwembad: hygiëne zonder compromissen

Basisvoorwaarde voor hygiëne is een regelmatig grondige reiniging. De schrob-/zuigmachines B 40 C/W, B 60 W en B 80 W zorgen met hun roterende rollen voor de gewenste intensieve reiniging op tegelvloeren.


Onze producten voor sporthallen en zwembaden

Maximale score op het gebied van hygiëne.

Behalve in de geneeskunde is professionele hygiëne nergens belangrijker dan in de levensmiddelenindustrie. Het implementeren van effectieve HACCP-concepten voor grote keukens en kantines stelt de hoogste eisen aan reiniging. En dat geldt evenzo voor aangrenzende ruimten, zoals laboratoria, technische ruimten en praktijklokalen, waar kiemverspreiding dient te worden voorkomen. Het Kärcher systeem biedt voor elke behoefte betrouwbare en efficiënte oplossingen. Veel reinigingsapparaten van Kärcher kunnen worden uitgerust met hygiënefilters of voor de levensmiddelenindustrie toegestane loopwielen.


Openbare werken

Kritisch: hygiëne op tapijten

De nat-/droogzuiger CV 60/2 is zeer wendbaar en past in elke lift. In het systeem met iCapsol RM 768 is de CV 60/2 de ideale oplossing in gebouwen met meerdere verdiepingen voor veilig diep reinigen in combinatie met snel drogen.

Openbare werken

Specialist in levensmiddelen

De HD 7/10 CXF is een onverwarmde hogedrukreiniger, speciaal ontwikkeld voor universeel industrieel gebruik in de sanitaire en levensmiddelenbranche. Dit topapparaat uit de food-compactklasse beschikt over een traploze regulering van de hoeveelheid druk en water en daardoor over ideale voorwaarden voor het vervullen van hoge hygiënische eisen.

Openbare werken

Allrounder, snel en efficiënt

De BRS 40/1000 C is een universele schuurmachine voor basis- en onderhoudsreiniging van harde ondergronden alsmede voor het losmaken van lagen, kristalliseren, shampooën en boenen. Dankzij de contraroterende rol loopt deze machine volkomen neutraal rechtuit en is deze eenvoudig te manoevreren. Met een ondersteekhoogte van slechts 13,5 cm is de BRS 40/1000 C het meest vlakke apparaat in zijn klasse.

Openbare werken

Zuigkracht met uithoudingsvermogen

Hoge mobiliteit en capaciteit, uithoudingsvermogen, robuustheid en een groot aantal praktische uitvoeringskenmerken maken de NT 55/2 Tact² Me I tot een populaire specialist en all­rounder. Het kantelbare frame biedt met name voordelen bij de afvoer van vloeistoffen en grof vuil.


Onze producten voor grote keukens en kantines alsmede voor technische ruimten en laboratoria

Permanent operationeel.

Buiten gaat het om veel meer dan alleen een goede indruk. Het onderhouden van de infrastructuur is het hele jaar door een absolute voorwaarde voor een probleemloos en veilig bedrijf. Straten en wegen, parkeergarages en plantsoenen zijn ideale toepassingsgebieden voor de krachtige en veelzijdige veegmachines van Kärcher: vegen, droog of nat. ­Gazons maaien. Bladeren verzamelen. En daarbij het complete winteronderhoud. Voor ontelbare reinigingstaken verrichten de hogedrukreinigers van Kärcher onschatbare diensten: van voertuigonderhoud en vloerreiniging tot het verwijderen van graffiti.


Gezondheidszorg

Geen spoor vuil

Parkeergarages stellen dikwijls bijzondere eisen aan schrobmachines: grote oppervlakken, grof en hardnekkig vuil en steile taluds. De Kärcher BR 100/250 R is speciaal hiervoor ontwikkeld: met het robuuste stalen frame voor de zwaarste toepassingen op vlakken met een hellingshoek tot 15%. De grote watertank en de krachtige accu maken lange arbeidsintervallen mogelijk.

Openbare werken

Kan het nog eenvoudiger?

Met de compacte en uiterst wendbare KM 75/40 W wordt een grondige reiniging van kleine tot middelgrote oppervlakken kinderspel. De aandrijving vervangt lichaamskracht, de effectieve stofopzuiging zorgt voor een schone omgeving zonder stofwolken. Naar keuze met krachtige benzineaandrijving of als zeer stille accu-uitvoering voor binnengebruik – optioneel met antistatische tapijtveegset.

Openbare werken

Innovatieve oppervlakreiniging

Met de FRV 30 T-Racer wordt het oppervlak op topvermogen spatwatervrij gereinigd en wordt tegelijkertijd het spatwater automatisch weggezogen. Hierdoor hoeft het oppervlak na de reiniging niet te worden schoongespoeld.

Openbare werken

Vermogen over de volledige breedte

De MIC 34 C is met een 34 PK sterke Kubota-dieselmotor, een veegbreedte van min. 1.400 mm en een bakinhoud van 500 l voor zware taken uitgerust. De optionele derde zijbezem breidt de veegbreedte uit tot in totaal 2.000 mm. Een ijzersterke combinatie om tot in de verste hoeken en langs alle trottoirbanden te vegen.

Gezondheidszorg

Voor gebruik het hele jaar door

De MIC 34 C maakt het Kärcher assortiment apparaatdragers voor gemeentediensten in het ondersegment compleet. Dankzij het snelwisselsysteem kunnen aanbouwapparaten binnen een mum van tijd zonder gereedschappen worden gewisseld. Bovendien beschikt de 34-PS-turbodieselmotor over capaciteitsreserves.


Onze producten voor buitenzones, sportvoorzieningen en groenzones

Informatiemateriaal