NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

Voor wateropbrengsten van 1.100–1.300 l/u: De 800-mm brede iSolar wateraangedreven borstelkop met twee contraroterende discborstels en een flexibele hoekverbinding zorgt ervoor dat fotovoltaïsche systemen een egale glans krijgen.

Ontworpen voor hogedrukreinigers met een wateropbrengst van 1.100 tot 1.300 l/u. De iSolar 800 heeft een grote werkbreedte van 800 mm. De wateraangedreven borstelkop is uitgerust met twee contraroterende discborstels. Zij compenseren eventuele dwarskrachten en maken de reiniging op die manier eenvoudiger. De flexibele hoekverbinding op de aansluiting van de borstelkop vergemakkelijkt de reiniging nog meer en zorgt ervoor dat de borselharenaltijd volledig contact hebben met het oppervlak. Dit betekent dat fotovoltaïsche systemen tot in de perfectie kunnen worden schoongemaakt met consequent gelijkmatige resultaten. Zelfs zeer grote systemen, zoals we die vaak terugvinden daken van schuren, kunnen in geen tijd worden schoongemaakt dankzij de hoge oppervlakteprestatie.

Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 1100 / 1300
Temperatuur watertoevoer (°C) max. 40
Aansluitdraad M 18
Diameter (mm) 800
Gewicht (incl. doos) (kg) 5,7
Toepassingen
  • Reiniging van systemen met zonnepanelen
Toebehoren
Onderdelen NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.