NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

De iSolar 400 wateraangedreven discborstel (werkbreedte van 400 mm) is ontworpen voor wateropbrengsten van 1.100-1.300 l/u. Voor kleine tot middelgrote fotovoltaïsche systemen (met inbegrip van verhoogde systemen).

Toebehoren voor hogedrukreinigers met een wateropbrengst van 1.100 tot 1.300 l/u: de iSolar 400 is een wateraangedreven discborstel met een werkbreedte van 400 mm. Hij is uitermate geschikt voor de reiniging van kleine tot middelgrote fotovoltaïsche systemen, is een lichtgewicht en zeer gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat ook verhoogde systemen snel en handig kunnen worden gereinigd.

Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 1100 / 1300
Temperatuur watertoevoer (°C) max. 40
Aansluitdraad M 18
Diameter (mm) 400
Gewicht (incl. doos) (kg) 2,5
Toepassingen
  • Reiniging van systemen met zonnepanelen
Toebehoren
Onderdelen NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.