Oppervlaktereiniger FR Classic

Het ideale instapmodel in de reeks van Kärcher oppervlaktereinigers voor de reiniging van oppervlakken binnen- en buitenshuis. Met spatbescherming voor een werkdruk tot 150 bar.

De FR Classic is het instapmodel in de reeks van Kärcher oppervlaktereinigers voor een spatvrije reiniging van oppervlakken zowel binnen- als buitenshuis. Deze machine heeft een indrukwekkende werkdruk tot 150 bar en een wateropbrengst van 600 l/u aan een temperatuur van 40°C. Opmerking: de sproeierset moet apart besteld worden.

Specificaties

Technische gegevens

Diameter (mm) 300
Aansluitdraad EASY!Lock
Gewicht (kg) 1,6
Gewicht (incl. doos) (kg) 2
Toebehoren
Onderdelen Oppervlaktereiniger FR Classic

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.