Chemische industrie

Een succesvolle combinatie: productiviteit en hygiëne. Voor het verwijderen van diverse verontreinigingen in de chemische industrie zijn betrouwbare en effectieve reinigingsapparaten onontbeerlijk. Apparaten van Kärcher bieden de geschikte oplossing voor elke toepassing: Productielocaties en -faciliteiten, tanks, kantoren en buitenoppervlakken. Als krachtige systeemaanbieder biedt Kärcher u alles op het gebied van reiniging: reinigingsapparaten, reinigingsmiddelen en individuele toebehoren. De innovatieve Kärcher technologieën zijn gebruiksvriendelijk, sterk en geschikt voor de zwaarste toepassingen, ze voeren snel en efficiënt alle denkbare reinigingstaken uit.

Chemische industrie

Perfect passend binnen elk proces: de reiniging.

Robuuste constructie, eenvoudig gebruik en flexibele toepassingen – hierdoor onderscheiden de apparaten van Kärcher zich. Met name in productieprocessen zijn deze eigenschappen cruciaal om uw installaties snel en veilig te kunnen reinigen. Alle reinigingsoplossingen zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de productie ook tijdens het reinigingsproces zonder onderbrekingen kan worden vervolgd. Hiervoor is het belangrijk dat u flexibel op urgente situaties, zoals productieknelpunten of weggestroomde vloeistoffen, kunt inspelen.


Chemische industrie

Hygiëne in continubedrijf

Moeilijk toegankelijke plaatsen, vochtige en droge verontreinigingen worden krachtig door de industriële zuigers van Kärcher verwijderd. Deze zijn wendbaar, flexibel inzetbaar en maken gebruik van de nieuwste turbinetechnologieën voor een constant hoog zuigvermogen.

Chemische industrie

Onder hoge druk efficiënter reinigen

Taai vuil op productie-installaties wordt met de hogedrukapparaten van Kärcher betrouwbaar verwijderd: verklevingen van vaste stoffen en vloeistoffen of aanhechtende olie.

Chemische industrie

Hardnekkig vuil op veilige wijze verwijderen

Voor bijzonder hardnekkige verontreinigingen die door het wisselen van batches ontstaan, zoals lak-, vet-, olie-, siliconen-, rubber- of thermoplastresten, is een krachtig reinigingsproces nodig, waarbij het vuil compleet wordt verwijderd, zonder dat hierbij de oppervlakken van de productiefaciliteiten worden aangetast. Overal waar niet met water kan worden gereinigd, zijn de Ice Blasters ideaal voor het verwijderen van vuil. Want het droogijs verdampt na reiniging zonder resten tot kooldioxide.


Onze producten voor reiniging tijdens productieprocessen

Alleen een schone installatie heeft de toekomst.

Kärcher biedt uw reinigingsapparaten, reinigingsmiddelen en bijpassende toebehoren voor elke toepassing: van productiehallen en fabrieksterreinen tot en met kantoren en recreatieruimten. Of er nu natte resten of droge materialen moeten worden opgezogen, productieresten door schrobben en zuigen moeten worden verwijderd, of er grote buitenoppervlakken moeten worden geveegd: het assortiment van Kärcher bevat voor alle eisen de juiste apparaten.


Chemische industrie

Magazijnoppervlakken blinkend schoon geschrobd

Gladde oppervlakken in productie- en magazijnhallen worden betrouwbaar en moeiteloos ontdaan van verontreinigingen, zoals vloeistoffen, granulaat of olie. Hierbij combineren schrob-/zuigmachines de voordelen van sproei-extractie met die van de mechanische kracht van borstels. Deze zijn hierdoor ideaal voor het kostenbesparend reinigen van grote oppervlakken.

Chemische industrie

Oppervlakken snel aangeveegd

Harde asfaltoppervlakken, ruwe buitenoppervlakken en ook steile taluds worden door en door schoon geveegd. Voor zeer grote buitenoppervlakken tot 6.000 m2 vormen de veegzuigmachines in de modelpakketten de ideale oplossing.

Retail

Overal optimale resultaten

Voor dagelijkse reiniging: Met zuigers van Kärcher worden verontreinigingen absoluut krachtig en grondig verwijderd. Alle tapijt- laminaat,- of PVC-vloeren worden met individueel aanpasbare toebehoren altijd betrouwbaar gereinigd.


Onze producten voor reiniging van productiefaciliteiten

Containerreiniging perfect afgestemd op uw behoeften.

Al meer dan dertig jaar staat Kärcher garant voor betrouwbare en krachtige systeemoplossingen voor reiniging van containers. Intensief beproefde en verfijnde installaties garanderen een geavanceerd, efficiënt en energiezuinig product. En het grote voordeel: dankzij de modulaire constructie is het compleet op maat gemaakt. Uw eisen zijn bepalend voor de keuze van de componenten. Hierbij staat service van Kärcher Service u vanaf de planning en de constructie tot en met het onderhoud krachtig terzijde.


Chemische industrie

Reiniging van procescontainers

Voor reiniging van de binnenkant van reactorvaten met verontreinigingen door siliciumproducten biedt Kärcher een professio­neel, kostenefficiënt systeem: reiniging, droging en filterstation. Het reinigingsmiddel wordt gecirculeerd en hergebruikt.

Chemische industrie

Grote vaten eenvoudig reinigen

De mobiele hogedrukreinigingseenheid SHD-R 3000 FLM is ideaal voor reiniging van grote vaten. Deze beschikt over een in hoogte en hoek verstelbare telescooparm met binnenreiniger. Afgebeeld zijn een klantspecifiek aanpasbare binnenreinigingskop en arm in speciale lengte.

Chemische industrie

Speciaal voor lichte vaten

Met de reinigingsstations van Kärcher voor vaten kunnen lichte vaten met een diameter van max. 750 mm snel worden gereinigd. Onafhankelijk van de vorm. Het wasstation met reinigingskoppen en kringloopbekken is voorgemonteerd en daardoor „ready to use“.

Chemische industrie

Perfecte resultaten voor standaardmaten

Kärcher biedt voor IBC-containers van verschillende materialen en voor uiteenlopende verontreinigingen de geschikte reinigingsoplossingen. Bij watertemperaturen tot 90 °C worden IB-containers krachtig gereinigd.


Onze producten voor reiniging van speciale installatie

Informatiemateriaal