Machinebouw

De beste installatie voor reiniging: Kärcher. Pas wanneer alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd, verloopt de productie vlot. Hetzelfde geldt voor reinigingsprocessen: Pas wanneer alle oplossingen met elkaar in overeenstemming zijn, is een efficiënte reiniging mogelijk. Daarom biedt Kärcher als systeemaanbieder binnen alle branches effectieve, veilige, sterke en op elkaar afgestemde reinigingsoplossingen aan. Van oppervlakreiniging tot basisreiniging. Voor uw installaties, uw magazijnen en uw kantoren. Zodat alles goed functioneert.

Machinebouw

Hier produceert men hygiëne.

In productie-installaties zorgt reiniging niet alleen voor hygiëne en procesveiligheid, maar dient deze ook voor de verzorging van machines en de duurzaamheid. Elke vorm van verontreiniging moet snel en effectief worden verholpen – van spanen en vet tot en met olie en emulsies. Zonder dat het productieproces wordt onderbroken en altijd met een maximum aan veiligheid. Aan al deze eisen voldoen de innovatieve reinigingsoplossingen van Kärcher.


Machinebouw

Reinigen zonder het materiaal te beschadigen

U hoeft zich geen zorgen te maken om uw machines – innovatieve iceblasting helpt om oppervlakken zeer veilig van vuil te ontdoen. Met behulp van droogijspellets kunnen siliconen, olie, vet, lijm, verf, lak etc. eenvoudig en snel worden verwijderd. Met minimale stilstandtijden door middel van Cleaning in Process (CIP).

Machinebouw

Ononderbroken hygiëne

Krachtig verwijderen van vochtige en droge verontreinigingen: dat kan met de industriële zuigers van Kärcher. Wendbaar en flexibel te gebruiken dankzij extra afgestemde, robuuste en slijtvaste afzuigslangen. De nieuwste turbinetechnologieën zorgen voor een constant hoog zuigvermogen.

Machinebouw

Onder hoge druk werken

Taai en hardnekkig vuil op productie-installaties wordt met de hogedrukapparaten van Kärcher betrouwbaar verwijderd: verklevingen, afzettingen of aanhechtende olie zijn snel verwijderd.

Machinebouw

Deel voor deel perfect gereinigd

Moderne reiniging van componenten biedt geen ruimte voor compromissen. De intensieve reiniging vindt plaats met reinigingsmiddelen op waterbasis zonder oplosmiddelen en verwijderd zonder moeite vetten, olie en andere verontreinigingen. Door gebruik te maken van de juiste reinigingsmiddelen kunnen de componenten veilig worden gereinigd.


Onze producten voor productiefaciliteiten

Zuivere installaties voor schoon werken.

Het verwijderen van productieresten, rubberresten, olie, spanen met scherpe randen of transportvuil is voortaan kinderspel met de innovatieve apparaten van Kärcher. Voor elke eis bestaat een oplossing: van compacte nat-/droogzuigers tot en met zitveeg-/schrobmachines, die voor een snel droogproces zonder procesonderbrekingen zorgen. Een breed assortiment toebehoren verhoogt de flexibiliteit en zorgt daardoor voor een efficiëntere reiniging.


Machinebouw

Voertuigsporen verwijderen

In productiehallen verwijdert u met schrob-/zuigmachines betrouwbaar hechtend vuil, olie of andere vloeistoffen. Dit zorgt voor een grotere veiligheid: want de robuuste apparaten van Kärcher reinigen nat en zuigen tegelijkertijd op. Zo zijn wegen weer snel schoon, vrij en begaanbaar.

Machinebouw

Snel tussendoor reinigen

Bij lichte verontreinigingen een eenvoudige en ideale oplossing: handbediende veegmachines bieden een maximale wendbaarheid, een optimaal comfort en veel vermogen.

Machinebouw

Los vuil verwijderen

Fijn of grof vuil. Vloeibaar of droog. Olie of gevaarlijke stoffen. Met de natzuigers en nat-/droogzuigers van Kärcher bent u opgewassen tegen elke situatie. Dankzij de krachtige turbines, de innovatieve filtertechniek en de vele verschillende toebehoren.


Onze producten voor productielocaties

Bij een hoogwaardige opslag hoort ook kwalitatief hoogwaardige reiniging.

Wanneer materiaal veilig moet worden verplaatst, helpen schone routes hierbij. Want elke verontreiniging vormt een hindernis tijdens het procesverloop. Resten kunnen met de robuuste berijdbare machines van Kärcher, de handbediende zuigers en veegmachines snel worden verwijderd. De compacte afmetingen zorgen voor wendbaarheid – en vele varianten en toebehoren, van gasaandrijving tot bestuurdersbeschermdak, zorgen voor een optimale aanpassing aan uw behoeften.


Machinebouw

Veilig in het binnenmagazijn

Zonder gevaar in krappe gangen en tussen hoge stellingen reinigen – geen probleem met Kärcher. De compacte afmetingen zorgen voor wendbaarheid en de bestuurdersbeschermdaken met Roll Over Protective Structure (ROPS) alsmede Falling Object Protective Structure (FOPS) zorgen voor de vereiste veiligheid. Daarnaast zorgen oppervlakprestaties tot 7.800 m2/h en grote accucapaciteiten voor langere werkintervallen.

Machinebouw

Sterk in buitenbereiken

Op grote oppervlakken zorgt hygiëne voor de nodige veiligheid. Continue materiaalbewegingen en milieu-invloeden vereisen snelle en effectieve reinigingsoplossingen. Met de berijdbare machines van Kärcher en de veelzijdige toebehoren zijn de grote buitenvlakken eenvoudig te reinigen, zonder dat het procesverloop daarbij wordt verstoord.

Machinebouw

Efficiënt gebruik

Maak een economische keuze – ga na vanaf wanneer gebruik de moeite loont. Oppervlak, volume en reinigingsfrequentie geven uitsluitsel. Wij nemen samen met u graag de optimale opties door.


Onze producten voor buiten- en binnenmagazijnen

Alles voor een schone indruk.

Zo houdt u ook kantoorruimten schoon: van diep reinigen tot politoeren: Kärcher biedt voor elke eis en elke oppervlakgrootte de geschikte oplossing. Of een oplossing nu praktisch, stil, veilig of krachtig moet zijn: apparaten van Kärcher voldoen aan uw eisen. Dankzij de uitgebreide toebehoren zelfs aan meer dan één toepassingsbereik.


Retail

Mobiele reinigingskrachten

Praktische, robuuste en krachtige tapijtreinigingsapparaten beschikken over uitgebreide toebehoren en vele toepassingsmogelijkheden.

Retail

Droogzuigen als een professional

De Professional-serie werd samen met dienstverleners in de bouwsector ontwikkeld en overtuigt: dankzij de grote zuigkracht en een 5-voudig filtersysteem.

Retail

Reinigt grondig en diep

Doorgaande ruimten en kantoren met tapijten vereisen een regelmatige, grondige reiniging, idealiter met een tapijtborstelzuigers van Kärcher.

Machinebouw

Voor het machinaal reinigen van de kleinste oppervlakken

De BR 30/4 C reinigt alle kleine harde ondergronden veilig en krachtig. Het apparaat werkt daarbij vooruit en achteruit even goed.


Onze producten voor kantoorreiniging

Informatiemateriaal