Schuimlans Basis 1, 350 l/h - 600 l/h

Voor hogedrukreinigers met een wateropbrengst van 350–600 l/u: robuuste en zeer hoogwaardige schuimlans met tank voor schuim van uitstekende kwaliteit met de helft van het reinigingsmiddel.

In combinatie met onze VehiclePro schuimreiniger RM 838 gaat het reinigingsmiddelverbruik met de schuimlans met tank (Basic 1) met circa 50% omlaag. Ontwikkeld voor hogedrukreinigers zonder Servo Control-functie. De schuimlans heeft een wateropbrengst van 350 tot 600 liter per uur met een zeer goede schuimkwaliteit, heeft een eenvoudige bediening en is vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld messing onderdelen voor een lange levensduur. Het schuim wordt nauwkeurig in 3 stappen gedoseerd via een geïntegreerd kapje wat ook voorkomt dat instellingen per ongeluk gewijzigd worden. Stabiele, ergonomische en dankzij de vorm bijzonder stevig staande reinigingsmiddeltank met grote vulopening, meergangen-schroefdraad voor snel wisselen en een extra greep op de hals.

Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 350 - 600
Sproeiergrootte 38
Max. druk (bar) 300
Dosering (%) 1 - 2 - 4
Tankinhoud (l) 1
Temperatuur (°C) max. 60
Aansluitdraad EASY!Lock
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,8
Videos
Toebehoren
Onderdelen Schuimlans Basis 1, 350 l/h - 600 l/h

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.