Carpet glider

Frist ook de vezels van tapijtvloeren op: de carpet glider kan eenvoudig worden bevestigd aan het vloermondstuk EasyFix. Ideaal voor het reinigen van tapijten met stoom.

De carpet glider en het vloermondstuk EasyFix zijn een perfect team voor het reinigen van tapijten met stoom. Het vloermondstuk EasyFix kan eenvoudig in de carpet glider worden geschoven en weer worden verwijderd, zonder bukken. Met de kracht van stoom kunt u snel en eenvoudig tapijten opfrissen, de vezels weer oprichten en de veerkracht herstellen.

Kenmerken en voordelen
Geschikt voor het vloermondstuk EasyFix
  • Laat tapijtvloeren stralen als nieuw met stoom.
Het vloermondstuk EasyFix kan eenvoudig in de carpet glider worden geschoven en weer worden verwijderd
  • Voor comfortabel reinigen zonder bukken.
Specificaties

Technische gegevens

Kleur zwart
Gewicht (kg) 0,1
Gewicht (incl. doos) (kg) 0,3
Afmetingen (l x b x h) (mm) 357 x 178 x 46
Toepassingen
  • Tapijtvloeren
Onderdelen Carpet glider

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.