NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

iSolar 800 wateraangedreven borstelkop, 800 mm breed, voor een wateropbrengst van 700-1.000 l/u. Met twee contraroterende discborstels en een flexibele hoekverbinding. Voor fotovoltaïsche systemen.

Zonnige vooruitzichten! De iSolar 800 wateraangedreven borstelkop met een werkbreedte van 800 mm is geschikt voor hogedrukreinigers met een wateropbrengst van 700 tot 1.000 l/u. De iSolar 800 is uitgerust met twee contraroterende discborstels en wordt gebruikt voor de reiniging van fotovoltaïsche systemen. De contra-roterende borstels compenseren eventuele dwarskrachten en zorgen zo voor een optimale hantering. En de flexibele hoekverbinding op de aansluiting van de borstelkop vergemakkelijkt het werk nog. Het zorgt ervoor dat de borstelharen plat liggen, waardoor er continu gelijkmatige reinigingsresultaten kunnen behaald worden. De borstelkop is ontworpen voor bijzonder hoge oppervlakteprestaties - ideaal voor de reiniging van grote systemen, bijvoorbeeld op de top van het dak.

Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 700 / 1000
Temperatuur watertoevoer (°C) max. 40
Aansluitdraad M 18
Diameter (mm) 800
Gewicht (incl. doos) (kg) 5,5
Toepassingen
  • Reiniging van systemen met zonnepanelen
Toebehoren
Onderdelen NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.