NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

iSolar 400 borstel voor een wateropbrengst van 700-1.000 l/u. De wateraangedreve discborstel met zijn breedte van 400 mm reinigt kleine tot middelgrote fotovoltaïsche systemen. Ook perfect voor gebruik op verhoogde systemen.

De iSolar 400 wateraangedreven discborstel werd ontworpen voor hogedrukreinigers met een wateropbrengst van 700 tot 1.000 l/u. De borsel heeft een werkbreedte van 400 mm en is bijzonder geschikt voor de reiniging van kleinere tot middelgrote fotovoltaïsche systemen. Dankzij zijn laag gewicht en zijn eenvoudige bediening, kunnen zelfs verhoogde systemen handig worden schoongemaakt.

Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 700 / 1000
Temperatuur watertoevoer (°C) max. 40
Aansluitdraad M 18
Diameter (mm) 400
Gewicht (incl. doos) (kg) 2,6
Toepassingen
  • Reiniging van systemen met zonnepanelen
Toebehoren
Onderdelen NOCH NICHT GEPFLEGT ----------------- >

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.