Aandrijving voor walsborstel 500

Hydraulische aandrijving voor roterende walsborstels. Voor de reiniging van gevels of zonnepanelen met onze professionele hogedrukreinigers. Installatie op de spuitlans of de telescooplans.

De hydraulische aandrijving voor roterende wasborstels is uitgevoerd in een hoogwaardig en duurzaam ontwerp uit roestvrij staal en PEEK en breidt de mogelijkheden van onze professionele hogedrukreinigers uit – zelfs bij de kleinste modellen met een kleinere wateropbrengst. De aandrijving met geïntegreerde sproeibar, die een perfecte waterafvoer garandeert, zorgt ervoor dat u borstelhulpstukken van verschillende hardheden kunt gebruiken, die u heel eenvoudig kunt verwisselen dankzij het snelwisselsysteem, en dat u deze veilig kunt aansluiten aan de aandrijving. De aandrijving kan optioneel ook direct op de lans of op een telescooplans worden gemonteerd. De hulpstukken zijn, afhankelijk van hun versie, geschikt voor veeleisende reinigingswerkzaamheden van zonnepanelen, glazen oppervlakken, gevoelige en ruwe gevels, alsook voor terrassen met een stenen of houten oppervlak. Bij een gevelreiniging worden de borstels automatisch naar boven gericht, waardoor de fysieke inspanning voor de gebruiker wordt verminderd. Als extra zijn een spatbescherming (4.762-621.0) en een Vario joint (4.481-042.0) optioneel verkrijgbaar.

Kenmerken en voordelen
 Aandrijving voor walsborstel 500: Roterende hydraulische walsborstelaandrijving
Roterende hydraulische walsborstelaandrijving
Geen extra motor nodig voor de borstelaandrijving Compacte constructie en laag gewicht. Hoogwaardig design gemaakt uit roestvrij staal en PEEK.
 Aandrijving voor walsborstel 500: Vervangbare borstelhulpstukken
Vervangbare borstelhulpstukken
Garandeert de optimale borstel voor alle oppervlakken. Hoorbare inschakeling van de borstelhulpstukken zorgt voor een veilig gebruik. Kleurcodering vergemakkelijkt de selectie van het geschikte borstelhulpstuk.
 Aandrijving voor walsborstel 500: Geïntegreerde sproeibar
Geïntegreerde sproeibar
Gelijkmatige waterverdeling over de volledige lengte van de borstel.
Specificaties

Technische gegevens

Wateropbrengst (l/u) 350 / 1000
Temperatuur watertoevoer (°C) 40
Aansluitdraad M 18
Gewicht (incl. doos) (kg) 2,1
Videos
Compatibele apparaten
HUIDIGE PRODUCTEN
Toepassingen
  • Voor de reiniging van zonnepanelen, oppervlakken gemaakt uit (Plexi) glas en serres
  • Voor de reiniging van gevels, rolluiken en jaloezieën
  • Voor het reinigen van stoffen en membraanfolies
  • Voor de reiniging van terrassen met stenen of houten oppervlakken
Toebehoren
Onderdelen Aandrijving voor walsborstel 500

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.